NAČINI PLAĆANJA

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno ili na rate - naši načini plaćanja su prilagođeni vašim mogućnostima. Garaze.hr Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na sljedeće načine:

1. Plaćanje karticama

• Visa, Mastercard, Maestro, Diners jednokratno Premium Visa kreditnim karticama do 12 rata
• Diners kreditnim karticama do 12 rata
• Mastercard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke do 12 rata
• Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata

2. CorvusWallet

CorvusWallet je metoda plaćanja koja vam omogućuje brža, jednostavnija i sigurnija plaćanja jednom spremljenim karticama. Nema više potrebe za ukucavanja brojeva kartica, datuma isteka i ostalih informacija koje se unose na platnoj formi kada se ne plaća iz CorvusWallet-a. Potrebno je samo unijeti korisničko ime i lozinku korisničkog računa.

Za još bolje iskustvo i brže plaćanje, kao korisnik web trgovine Garaze.hr i CorvusWallet-a možete povezati svoje korisničke račune prilikom plaćanja na stranici Garaze.hr ili na portalu CorvusWallet-a, nakon čega, po prijavi na svoj Garaze.hr račun, ne morate unositi dodatno korisničko ime i lozinku za pristup CorvusWallet-u, već vam pristupni podaci koje koristite na Garaze.hr vrijede i za CorvusWallet.

3. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.