DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE
Načini isporuke:

OSOBNO PREUZIMANJE U POSLOVNICI

Ukoliko je traženi artikl dostupan odmah, artikl možete osobno preuzeti u skladištu Šped. centar Danica, I. Češmičkog 11, 48 000 Koprivnica; nakon izvršene odnosno evidentirane uplate, te telefonske provjere o spremnosti artikla za isporuku. Trudimo se da na stranici www.garaze.hr pružimo najtočnije i najažurnije informacije koje možemo. Artikli za koje piše po narudžbi savjetujemo da se provjeri rok isporuke tih artikala putem telefona ili e-maila.
Telefon: 091 110 1589 (pon-pet 07-15h) E-mail: [email protected]

DOSTAVA GARAŽA I BOKSEVA

Dostavu vršimo po cijeloj Hrvatskoj (osim otoka i Dubrovačko neretvanske županije - dogovara se direktno s prodajnom službom). Cijena dostave će se odmah izračnavati na stranici ovisi o mjestu dostave. Dostava se dogovara izravnom komunikacijom s odjelom prodaje ili se preuzima u poslovnici. Na artiklima za koje nije moguća dostava, dostupna je samo opcija "preuzimanje u poslovnici". Rok dostave garaže ili boksa je od 7 do 10 radnih dana od datuma evidentirane uplate. S obzirom na to da se garaže ili boksevi dostavljaju većim kamionima, postoji mogućnost da vozač neće moći dostaviti do samih vrata.

OBAVEZE KUPCA

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 72 sata od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Akropoli bez isporuke kupcu i sl.) Akropola d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.